Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 726 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Narancsos szarvasfilé

Hozzávalók

80 dkg érlelt szarvasfilé
só, ?rölt bors
2 dl frissen facsart narancslé
4 nagy narancs
1 dl száraz fehérbor
1 mokkáskanál Delikát Extra tengeri sóval
fél-fél mokkáskanál ?rölt fahéj és koriander
a sütéshez:
olaj

      A húst nyolc szeletre vágjuk, kissé kiveregetjük, megsózzuk, megborsozzuk. A narancslevet a borral és 1 deci vízzel elkeverve lábasban 4-5 perc alatt a felére beforraljuk. Közben a narancsokat meghámozzuk és cikkekre bontjuk, a f?szerekkel együtt a boros mártásalapba szórjuk, ízét a cukorral ?szelídítjük?, és még 5 percig forraljuk. A húst nem túl forró olajon, serpeny?ben oldalanként 3-3 perc alatt megsütjük, majd a narancsos mártással körülöntve tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 387 kcal / 1618 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY