Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 429 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Borjúborda citromos vel?vel

Hozzávalók

4 szelet csontos borjúborda (egyenként 15 dkg)
só, ?rölt bors
2 ev?kanál liszt
6 ev?kanál olaj
30 dkg borjúvel?
1 közepes vöröshagyma
?rölt fehér bors
1 citrom
1 kisebb csokor petrezselyem

      A húst kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a lisztben megforgatjuk. A fele olajon, közepes lángon megsütjük. Közben a megtisztított vel?t leforrázzuk, összevagdaljuk, és a maradék olajon, közepes lángon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a vel?t. Megsózzuk, fehér borssal f?szerezzük, és mindössze 3-4 percig pirítjuk. Közben a citrom levével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. Tálaláskor a húsra halmozzuk. Sült párizsi burgonyával vagy rizibizivel kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 1020 kcal / 4264 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY