Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 900 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Modern, mustárospuliszka

Hozzávalók

      Úgy készül, mint az egyszer? puliszka, de amikor a kukoricadara megf?tt, 5 dekányi reszelt sajtot, 3 ev?kanálnyi cip?s mustárt, és 1 ev?kanál mustármagot keverünk bele. Kivajazott tepsibe terítjük, a tetejére 5 deka reszelt sajtot szórunk, és diónyi vajat is rámorzsolunk. Forró süt?ben (240 °C; légkeveréses süt?ben 225 °C) 10 percig pirítjuk. Mustármagcsírával - amit bármilyen friss, kissé csíp?s csírával helyettesíthetünk - megszórva kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY