Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 158 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hagymaleves füstölt virslivel

Hozzávalók

1-1 közepes vörös- és lilahagyma
1 kis szál póréhagyma
2 ev?kanál olaj
6 dl húsleves (leveskockából is jó)
só, ?rölt fehér bors
2 pár füstölt b?rös virsli
1 dl száraz fehérbor

      Mindhárom hagymát megtisztítjuk, és kockákra illetve a pórét nem túl vékony karikákra vágjuk. Fazékban az olajon aranysárgára pirítjuk. A húslevessel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, és 10 percig f?zzük. Közben a virslit apróra daraboljuk. A levest merül?mixerrel pürésítjük, és ismét felforraljuk. A virslit beleszórjuk, a bort belecsorgatjuk, és azon forrón tálaljuk. Forró pirítósszelet illik hozzá.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 383 kcal / 1601 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY