Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 177 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Pikáns csirkeragu

Hozzávalók

      10 deka spárgát és 1 szál sárgarépát megtisztítunk, 2 centis darabokra vágjuk, és sós vízben roppanósra f?zzük. Lesz?rjük, lecsöpögtetjük. 1 fél csirkemellfilét vékony csíkokra metéljük, sóval, ?rölt csip?s pirospaprikával meghintjük, és 1 ev?kanál lisztben megforgatjuk olajon hirtelen pirosra sütjük. A zöldségeket meg 5-6 szem kimagozott olajbogyót hozzáadunk, 2 ev?kanál citromlével meg fél deci száraz fehérborral meglocsoljuk. Kakukkf?vel megszórjuk, és 2 percig kevergetve együtt pirítjuk. Apróra vágott petrezselyemmel gazdagon megszórva tálaljuk. Párolt rizs illik hozzá.


Elkészítési id?: 440 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY