Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 279 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Pompás pirított csirke

Hozzávalók

      Két kisebb felszeletelt csirkemellfilét 3 ev?kanál szójamártásba pácolunk. (Kapható minden nagyobb élelmiszerüzletben.) Sózást, egyéb f?szerezést nem igényel. A legalább 2 órán át érlelt húst egy kevés forró olajon hirtelen megpirítjuk, majd a maradék páclevet egy ev?kanál vízzel elkeverve aláöntjük, és puhára pároljuk. Sülés közben semmihez sem hasonlítható, fantasztikus illatfelh? lengi be a konyhát. A kulináris élmény tovább fokozható, ha a pácolásra szánt szójamártást ugyanannyi fehérborral és két ev?kanálnyi barna cukorral vagy mézzel elkeverjük, és a húst ebben érleljük. Szezámmagos, mazsolás rizs illik hozzá.


Elkészítési id?: 15 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY