Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1395 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Kapros-tormás uborka

Hozzávalók

1 tasak savanyúság tartósító
5 ev?kanál cukor
4 dl 10%-os ecet
3,5 kg apró fürtös uborka
1 vékony torma
1 csokor kapor
6-8 gerezd fokhagyma

      A savanyúság tartósítót egy lábasban 1,8 liter vízzel elkeverjük, majd a cukrot beleszórjuk, t?zre tesszük, és 5 percig forraljuk. Ezután lehúzzuk, az ecetet beleöntjük, és h?lni hagyjuk. Az uborkákat kefével nagyon alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd a meghámozott vékony szeletekre vágott tormát, a kaporszálakat és a lehéjazott fokhagymagerezdeket közéjük dugdossuk. Annyi tartósítólevet öntünk az üvegekbe, amennyi az uborkát ellepi. Lezárjuk, és tehetjük végleges helyére a kamrába.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY