Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 658 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Paradicsom-krémleves

Hozzávalók

40 dkg érett paradicsom
1 nagyobb vöröshagyma
2 szál szárzeller
3 ev?kanál olaj
1 liter szárnyashúsleves
1 csokor friss bazsalikom
2 ágacska rozmaring
só, ?rölt bors
a tetejére:
tejszín, zellerlevél

      A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, az olajon üvegesre sütjük, majd a paradicsomot a megtisztított, feldarabolt szárzellerrel együtt rádobjuk (levelét félretesszük), és 1-2 percig nagy lángon kevergetve pirítjuk. A húslevessel felengedjük, majd az egészet puhára f?zzük. A felaprított zellerlevéllel f?szerezzük, sózzuk, borsozzuk. A t?zr?l lehúzzuk, és merül?mixerrel pürésítjük. Ismét felforraljuk, de már nem f?zzük tovább. S?r? tejszínnel és zellerlevéllel díszítve tálaljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 278 kcal / 1160 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY