Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1557 1 2 ... 1633  Utolsó


Újhagymás barackmártás

Hozzávalók

      4 sárga- vagy 2 sárga húsú ?szibarackot meghámozunk, magját kiemeljük. A gyümölcshús felét turmixoljuk, a másik felét apró kockákra vágjuk. Fél csomó újhagymát finomra aprítunk, és összekeverjük a barackpürével. Sóval, két ev?kanál fehérborecettel, ?rölt fehér borssal ízesítjük. Tálalás el?tt hozzákeverünk 3 ev?kanál finom, hidegen sajtolt olajat. Jól leh?tve, hideg szárnyassültekhez kínáljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 500 kcal / 210 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY