Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1516 1 2 ... 1633  Utolsó


Kecskesajtmártás

Hozzávalók

      10 deka érett kecskesajtot turmixolunk, majd beleöntünk 2 deci natúr joghurtot. Sóval, ?rölt fehér borssal, fél csokor aprított petrezselyemzölddel, egy kiskanál kakukkf?vel és egy kiskanál durvára vágott feny?maggal ízesítjük. Tálalás el?tt 2 ev?kanál jóféle, hidegen sajtolt olajat (például kukorica olajat) keverünk bele. Jól leh?tjük és hideg, f?szeres, grillezett zöldségfélékhez, angolos hátszínhez, vagy egészben sütött b?rös sertéskarajhoz kínáljuk.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 825 kcal / 3460 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY