Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 344 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Egybesült pecsenye

Hozzávalók

70-75 dkg comb vagy lapocka egy darabban

1 csapott mokkáskanál ?rölt köménymag
2 ev?kanál olaj
1 dl száraz vörösbor

      A megmosott és leszárított húst el?z? nap sóval, köménymaggal alaposan bedörzsöljük, és lefedve h?t?szekrénybe tesszük. Másnap 2 ev?kanál olajon a hús minden oldalát er?s lángon hirtelen, átsütjük, majd a hús alatt a h?t?ben képz?dött levet, 2 deci vizet és a bort aláöntjük. El?melegített, forró süt?ben fed? alatt puhára pároljuk. Id?nként saját levével meglocsoljuk. (Ha leve id? el?tt elfogyna, egy kevés forró vízzel apránként pótoljuk.) Ha annyira puha, hogy a villa hegye nemcsak beleszalad, hanem könnyedén ki is húzható a húsból, a fed?t levesszük, és mindkét oldalát ismét megpirítjuk. Szeletelés el?tt 20 percig állni hagyjuk, majd félujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Mártásokkal, zöldségkörettel vagy burgonyával tálaljuk. A hideg sült hideg mártással büféasztalra is kerülhet.


Elkészítési id?: kb. 1 óra 40 perc.
Egy adag: 455 kcal / 1911 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY