Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 613 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hideg citromos paradicsomleves

Hozzávalók

1 l frissen préselt paradicsomlé
fél citrom leve és héja

frissen ?rölt fekete bors
porcukor
betétként:
apróra vágott paradicsom- és uborkakockák
pirított zsemlekocka
f?tt csirkehúscsíkok

      A paradicsomlevet - amit legegyszer?bb gyümölcscentrifugával készíteni, de szitán is áttörhetjük - a citromlével, késhegynyi reszelt citromhéjjal, sóval, borssal és cukorral kellemesen pikánsra ízesítjük. Lefedve h?t?szekrénybe tesszük, mert csak nagyon hidegen jó. A levesbetétként kínált paradicsom- és uborkakockákat vagy pirított zsemlekockákat külön tálaljuk hozzá, hogy mindenki kedve szerint tehessen bel?le levesébe.


Elkészítési id?: 20 perc + h?tés.
Egy adag: 138 kcal / 577 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY