Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 675 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Sárgadinnyeleves

Hozzávalók

2 kisebb sárgadinnye (ha lehet, egy zöld- és egy sárgahúsú)
2 ev?kanál porcukor
1 dl tokaji szamorodni
3-4 virágzó mentaágacska

      A sárgadinnyékr?l egy-egy kalapot levágunk, magos belsejüket kikanalazzuk. Húsukat karalábévájóval kivájjuk. Néhány szép gömböcskét félreteszünk, a többit a porcukorral és a tokajival turmixoljuk. A mentalevelet beleszórjuk, és a levest h?t?szekrénybe rakjuk. Tálaláskor a dinnyehéjakba töltjük, és a dinnyegolyókkal meg a mentavirággal díszítve kínáljuk.


Egy adag: 200 kcal / 838 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY