Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 240 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Joghurtos csirkecomb

Hozzávalók

2 zacskó sült csirkéhez való pácpor (készen kapható)
2 dl olaj vagy 4 dl natúr joghurt
0,5 dl friss narancslé
16 kisebb csirke alsócomb
1 ev?kanál köménymag

      A pácport az olajjal vagy a joghurttal és a frissen facsart narancslével alaposan elkeverjük. A megmosott, leb?rözött csirkecombokat tálba rakjuk, és a keveréket egyenletesen ráöntjük. Fél órán át a h?t?szekrényben érleljük, közben többször átforgatjuk, hogy a pác mindenütt jól átjárja. A csirkecombokat forró grillrácsra sorakoztatjuk, és szorgalmasan forgatva aranypirosra sütjük. Miel?tt elkészül, néhány szem köménymaggal meghintjük. Bármilyen könny? rizskörettel vagy egy kevés finomra vágott er?s paprikával megszórt sárgadinnyével kiváló, de a legfinomabb önmagában.


Elkészítési id?: 20 perc + pácolás.
Egy adag: 376 kcal / 1572 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY