Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 842 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Citromos zöldség

Hozzávalók

1,5 dl olaj

1-1 ágacska friss kakukkf? és rozmaring
2 citrom
só, ?rölt bors
40-40 dkg paprika, cukkini, padlizsán, és termetesebb újhagymafej vegyesen
1 csokor petrezselyem

      Az olajat és az egyik citrom levét a megmosott, leszárogatott, apróra vágott friss kakukkf?vel és a rozmaringgal alaposan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket szükség szerint megtisztítjuk, és jellegüknek megfelel?en nagyobb darabokra, kockákra vágjuk. Tálba szórjuk, a páccal leöntjük, és alaposan elkeverjük, hogy mindenütt érje. Félórányi érlelés után a zöldségeket nyársra húzva vagy forró grillrácson megsütjük. Tálaláskor friss citromszeletkékkel, és az apróra vágott petrezselyemmel megszórva kínáljuk. Grill húsok különleges köreteként kiváló.


Elkészítési id?: 20 perc + pácolás.
Egy adag: 262 kcal / 1095 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY