Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 379 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Oldalasropogós

Hozzávalók

1 dl olaj
1 zacskó sült húshoz való pácpor (készen kapható)
1 kg sertésoldalas
2-3 gerezd fokhagyma
1 kiskanál szójamártás

      Az oldalast a csontok mentén 4 egyenl? részre vágjuk. A pácot az olajjal, a zúzott fokhagymával meg a szójamártással jól összekeverjük. A húst alaposan körbekenjük vele, majd 20-30 percig h?t?szekrényben hagyjuk pácolódni. Ezután parázs felett, rácsra fektetve kb. 1 órán át sütjük. Közben a páclével kenegetjük, és többször megfordítjuk.


Elkészítési id?: 1 óra + pácolás.
Egy adag: 525 kcal / 2195 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY