Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1524 1 2 ... 1633  Utolsó


Mártásban sült sonkás póré

Hozzávalók

(2 személyre)
40 dkg póréhagyma fehér szárrésze

2,5 dl tej
mogyorónyi vaj
2 dkg liszt
só, ?rölt bors és reszelt szerecsendió
10 dkg sovány sonka
1 ev?kanál reszelt sajt

      A póréhagymát megtisztítjuk, zöld szárát levágjuk, és más ételhez félretesszük. A fehér darabokat lobogva forró, sós vízben roppanósra f?zzük, lesz?rjük, lecsöpögtetjük. Közben a tejjel, vajjal és a liszttel besamelmártást készítünk. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. A póréhagymát és a csíkokra vágott sonkát tepsiben egyenletesen szétterítjük, a besamelmártást ráöntjük. A reszelt ementálival megszórjuk, és el?melegített süt?ben közepes lángon 20-25 percig sütjük. Azon forrón tálaljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 218 kcal / 911 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY