Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 799 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Nyári babtál

Hozzávalók

50 dkg nagy szem? fejtett bab
30 dkg kifliburgonya
1 csomó újhagyma
3-3 zöldpaprika és paradicsom
2 nagy sárgarépa
1 zellergumó
20 dkg császárhús
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
só, ?rölt fehér bors és babérlevélpor
1-1 mokkáskanál tárkony és koriander

      A babot sós vízben megf?zzük, lesz?rjük, lecsöpögtetjük. A burgonyát héjában megf?zzük, még melegen meghámozzuk, felkarikázzuk. A babot és a burgonyát t?zálló tálba rétegezzük a babbal kezdve. Közben az újhagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, és mindkett?t felkarikázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk, és szintén felaprítjuk. A császárhúst csíkokra vágjuk, kissé kiolvasztjuk, és az összes zöldséget kb. 15 percig pároljuk rajta, majd a burgonyára terítjük. A megtisztított, szétnyomott fokhagymát, a finomra aprított petrezselymet rászórjuk, a f?szerekkel meghintjük, és lazán összekeverjük. Tálalás el?tt süt?ben átforrósítjuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 702 kcal / 2936 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY