Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 164 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Húsos karalábéragu

Hozzávalók

1 közepes vöröshagyma
5 ev?kanál olaj
60 dkg darált sertéshús
fél kiskanál só
fél mokkáskanál ?rölt fekete bors
félmaréknyi bazsalikomlevél
3 paradicsom
4 ev?kanál ketchup
4 zsenge karalábé
1 csokor petrezselyem

      A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a forró olajon üvegesre sütjük. A darált húst hozzáadjuk, kevergetve 5 percig pirítjuk. Ezután megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított bazsalikommal f?szerezzük. A kis kockákra vágott paradicsomot beledobjuk, a ketchuppal ízesítjük, majd annyi vizet öntünk rá, hogy ujjnyira ellepje. A karalábékat vékonyan meghámozzuk, kisujjnyi hasábokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Lefödve, kis lángon kb. 12 perc alatt roppanósra pároljuk. Tálaláskor fölaprított metél?hagymával megszórjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 515 kcal / 2153 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY