Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1608 1 2 ... 1633  Utolsó


Egyszer? eperdzsem

Hozzávalók

1 kg eper
fél citrom leve
1 csomag zselésít? bef?z?szer
90 dkg cukor

      Az epret sz?r?kanálban, folyóvíz alatt óvatosan megmossuk, zöldjét lecsipkedjük, a szemeket félbevágjuk. Lábasban kevergetve a citrom levével együtt fölforraljuk. Így lesz az eperb?l - ami jóformán nem tartalmaz kocsonyásító anyagot - s?r? dzsem. 5 percig f?zzük, majd azon forrón fert?tlenített üvegekbe töltjük, csavaros tet?vel lezárjuk, és szárazg?zben hagyjuk kih?lni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY