Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 328 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Szalonnában pirult bélszín

Hozzávalók

      Személyenként 2, egyenként kb. 10 dekás bélszínszeletet számítunk. Az az ideális, ha úgy két centi vastagok. Mustárral és ?rölt borssal bedörzsölve, olajjal körbekenve h?t?szekrényben érleljük 2 napon át. Sütéskor egy-egy vékony szelet húsos szalonnával körbekötözzük úgy, hogy a szalonna meg a hús közé 1-1 friss babérlevelet is bújtatunk. Grill-lapon vagy serpeny?ben el?sütjük - a rajta lév? olaj elegend? hozzá -, majd forró süt?ben kb. 6-10 perc alatt ?kihúzatjuk? a kívánt módra: angolosra, félangolosra vagy egészen átsütjük. Közvetlenül tálaláskor kissé megsózzuk, és egy kevés borsot is ?rölünk rá.


Elkészítési id?: 40-50 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY