Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 26 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


F?szerekkel érlelt szalonnás sertésmáj

Hozzávalók


      50 deka sertésmájat 3-4 centi hosszú, 2 centi széles csíkokra vágunk. 5 deci húslevest (vagy ugyanennyi vízben föloldott 1 leveskockát) fél kiskanál ?rölt borssal, 1 kiskanál mustármaggal meg 2-3 gerezd zúzott fokhagymával f?szerezünk, s ha kih?lt, a májat belekeverjük. Letakarva 3-4 órán át h?t?szekrényben érleljük. Ezután lecsöpögtetjük, egyenként kis darab vékony szelet húsos szalonnába csomagoljuk, majd tepsibe rakjuk. Forró süt?ben 8-10 perc alatt megsütjük. Néhány szem olajbogyót is kínálunk hozzá tálaláskor.


Elkészítési id?: 45 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY