Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 782 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Gombás csavart

Hozzávalók

40 dkg csiperke (még finomabb, ha egy része erdei gomba)
2 gerezd fokhagyma
1 hegyes er?s paprika
3 ev?kanál olívaolaj

1 kis csokor petrezselyem
40 dkg csavart tészta
a tetejére:
4 ev?kanálnyi reszelt parmezán

      A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprika csumáját kimetsszük, húsát karikákra vágjuk, majd az olajban anélkül, hogy megpirítanánk, 2 perc alatt megfonnyasztjuk. Ekkor kerül bele a gomba, amit közepes lángon 10 percig párolunk; félid?ben kissé megsózzuk, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. Közben a tésztát enyhén sós, lobogva forró vízben kif?zzük, lesz?rjük. Ha jól lecsöpögtettük, máris összekeverjük a pirított gombával, és a parmezánnal meghintve azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 30 prec.
Egy adag: 507 kcal / 2120 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Soproni Sauvignon Blanc.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY