Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 813 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Spárgát spárgával

Hozzávalók

1 kg zöldspárga

cukor
10 dkg vaj
frissen ?rölt fehér bors

      A spárgát megtisztítjuk, majd csinos kis kötegekbe rakva zsineggel összekötjük, szárát félbevágjuk. Azt a felét, amin a spárgafej rajta van egyben hagyjuk, a többit fölaprítjuk. Enyhén sós, cukros vizet forralunk, és az egészben hagyott meg az apró spárgát is belerakjuk. 7-10 percig f?zzük, majd a spárgaszálakat még roppanósan kiemeljük bel?le. Az apró spárgát a puha vajjal turmixoljuk. Ha túl s?r? lenne, f?z?levéb?l egy keveset hozzáadunk. Kissé megsózzuk, megborsozzuk. Tálaláskor a zsinegét?l megszabadított spárgát tányérra fektetjük, és a spárgamártással leöntjük.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 158 kcal / 661 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY