Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1476 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Bazsalikomos mártás

Hozzávalók

      2-3 vékony szelet húsos szalonnát fölaprítunk, és 1 ev?kanál olajon ropogósra sütjük. Sz?r?lapáttal kiemeljük, visszamaradó zsírjában pedig felolvasztunk 2 deka vajat. Ebben megfonnyasztunk fél fej reszelt vöröshagymát, majd 1 kiskanál liszttel meghintjük. Fél percnyi pirítás után 2 deci tejszínnel és 1,25 deci húslevessel fölöntjük, kevergetve s?r?re f?zzük. Kissé megsózzuk, megborsozzuk, 1 csokor fölaprított bazsalikommal f?szerezzük, de kerülhet bele parányi zúzott fokhagyma is. Végül merül?mixerrel pürésítjük. Tálaláskor a ropogós szalonnával megszórjuk, és kerülhet rá néhány bazsalikomlevél is.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY