Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1423 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Olivás tonhalsaláta

Hozzávalók

2 doboz (40 dkg) sós lében eltett konzerv tonhal
3 gerezd fokhagyma
3-4 ev?kanál hidegen sajtolt
olívaolaj
25-30 szem magozott fekete
olívabogyó
4 kemény paradicsom vagy
egy kis doboz koktélparadicsom (miniparadicsom)

      A halat lecsöpögtetjük, közepes darabokra tördeljük. A fokhagymát finomra aprítjuk, az olívaolajba keverjük és a halra locsoljuk. Letakarva néhány órára beh?tjük. Tálaláskor a lecsöpögtetett olajbogyót és a cikkekre szelt paradicsomot is rászórjuk. Ha koktélparadicsommal készül, akkor azt egészben dobjuk rá.


Elkészítési id?: 15 perc + érlelés.
Egy adag: 408 kcal / 1706 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Etyeki Chardonnay.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY