Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1148 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Könny? diótorta

Hozzávalók

(12 szelethez)
1 készen kapható piskóta tortalap
20 dkg darált dió
2 dl tejföl
2 ev?kanál porcukor
a díszítéshez:
10 szem felezett dióbél
10 szem magozott meggybef?tt

      A tortalapot lapjában félbevágjuk, ha ?nyögvenyel?s? lenne, pár csepp tejjel megspriccelhetjük. A darált diót a tejföllel és a porcukorral összekeverjük, felét a tortalapra kenjük, majd a másik felét visszaillesztjük rá. A maradék töltelékkel a tetejét és az oldalát is befedjük. Egy órán át h?t?szekrényben dermesztjük. Tálalás el?tt tetejét a fél diószemekkel és az alaposan lecsepegtetett meggyszemekkel díszítjük. Nagyon finom, és közel sem olyan tömény, mint a vajjal készült krém.


Elkészítési id?: 20 perc + dermesztés.
Egy adag: 260 kcal / 1087 kJ.
Italajánlat: félédes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY