Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 340 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Csiperkés pecsenye

Hozzávalók

60 dkg sertéskaraj
1 csapott ev?kanál só
5 dkg vaj vagy margarin
25 dkg csiperkegomba
1 púpozott ev?kanál finomliszt
3 dl tej
10 dkg lángolt kolbász
2 ecetes uborka
10 dkg reszelt sajt

      A karajt 4 egyforma szeletre vágjuk, majd kiverjük, széleit bevagdossuk, a só kétharmadával behintjük. Az olvasztott vajon, nagy lángon oldalanként 3-3 perc alatt el?sütjük, lecsöpögtetve tepsibe fektetjük. A gombát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a hús sütése után visszamaradó vajban 5 percig pirítjuk. A liszttel meghintjük, fél percig tovább sütjük, majd a tejjel fölöntjük. 2-3 percig forraljuk, ezalatt jól bes?r?södik, majd a t?zr?l lehúzzuk. Kissé h?lni hagyjuk, azután a felkarikázott kolbászt, a csíkokra metélt uborkát és a reszelt sajt kétharmadát is hozzáadjuk. Ezt a s?r? masszát az el?sütött húsokra halmozzuk, a maradék sajttal megszórjuk, végül forró süt?ben kb. 10 perc alatt átsütjük. Sonkarizottóval tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 678 kcal / 2834 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY