Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 238 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Házias csirkemájnyárs

Hozzávalók

60 dkg csirkemáj szív nélkül
fél csomag Kotányi Grillpác
f?szerkeverék
2 ev?kanál olaj
4 kisebb vöröshagyma
4 közepes, kemény paradicsom
4 baromfivirsli

      A májakat két-három darabra vágjuk a kisebbeket egészben hagyjuk , majd a f?szerkeverékkel és az olajjal összekeverjük. Letakarva, h?t?szekrényben egy éjjelen át érleljük. A hagymát megtisztítjuk, a paradicsomok szárát kimetsszük, mindkett?t cikkekre vágjuk. A virslit három részre daraboljuk. Az így el?készített hozzávalókat váltakozva nyársra húzzuk, majd rostélyon vagy grillrácsra fektetve úgy 15 perc alatt megsütjük, közben gyakorta megforgatjuk. Valamilyen zöldsalátával kínáljuk.


Elkészítési id?: 35 perc + érlelés.
Egy adag: 445 kcal / 1860 kJ.
Italajánlat: száraz rosé M?csényi Kékfrankos Rosé.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY