Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 920 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Sonkás-paprikás óriásbuci

Hozzávalók

fél-fél piros és zöld szín? kaliforniai paprika
15 dkg f?tt sonka
1 csokor friss petrezselyem
30 dkg friss sajt (a tejfölös túróhoz hasonló állagú)
1 dl tej
só, ?rölt bors
2 ev?kanál citromlé
1 kiskanál reszelt ecetes torma
néhány levél fodros zöldsaláta
4 magos óriás buci

      A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és húsát, akárcsak a sonkát, fél centis kockákra daraboljuk. Tálba szórjuk, a fölaprított petrezselymet, a friss sajtot, a tejet hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A citromlével meg az ecetes tormával pikánsra ízesítjük, végül az egészet lazán összekeverjük. A salátaleveleket megmossuk, leszárogatjuk, majd a lapjában félbevágott bucik alsó felére fektetjük. A tölteléket a salátalevelekre halmozzuk, végül a bucik tetejével befedjük.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY