Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1402 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Magyaros virslisaláta

Hozzávalók

25 dkg cérnametélt

1 ev?kanál olaj
15 dkg csiperke
4 ev?kanál kész majonéz
3 dl tejföl
fél kiskanál csíp?s gulyáskrém
csipetnyi ?rölt bors
4 virsli

      A cérnametéltet enyhén sós vízben kif?zzük, lesz?rjük, jól lecsöpögtetjük. Amikor kih?lt, az olajjal összekeverjük. A gombát megtisztítjuk, cikkekre szeljük, és kissé sós vízben 4-5 percig f?zzük, majd lesz?rjük, lecsöpögtetjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a gulyás-krémmel ízesítjük, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, és a tésztát, a gombát meg a leb?rözött, karikákra szelt virslit is beleforgatjuk. Letakarva, rövid id?re beh?tjük.


Elkészítési id?: 25 perc + érlelés.
Egy adag: 649 kcal / 2713 kJ.
Italajánlat: rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY