Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1425 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Paprikasalsa

PaprikasalsaHozzávalók

1 nagy húsos zöldpaprika
1 hagyma
3 lukullusz paradicsom
3 ev?kanál ecet
1 ev?kanál cukor
3 ev?kanál olívaolaj
só, ?rölt bors

      A paprikát félbevágjuk, kicsumázzuk, erét eltávolítjuk. A hagymát lehéjazzuk. A paradicsom kocsányát kivágjuk. Mindhárom zöldfélét azonos, körömnyi nagyságú kockákra vágjuk és egy mély salátástálban az ecettel és a cukorral összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, végül az olajjal meglocsoljuk. Frissensültek mellé saláta helyett savanyúságként kínáljuk. H?t?szekrényben több napig eláll.


Elkészítési id?: 15 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY