Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 367 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Malacnyárs

Hozzávalók

60 dkg kicsontozott malackaraj
2 ev?kanál ?rültbors-keverék (legjobb a fekete, a fehér, a zöld és a piros fajtát egyaránt tartalmazó)
3 kiskanál édesnemes pirospaprika
1 kiskanál ?rölt kömény
1 kiskanál origánó
2 csapott kiskanál frissen reszelt gyömbér
1 kiskanál zsályalevél (a szárítottból feleannyi kell)
1 csapott kiskanál só
a sütéshez:
5-6 ev?kanál olaj

      A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd b?röstül kb. kétcentis kockákra vágjuk. Az összes f?szert és a sót összekeverjük, jól a húsba dörzsöljük. Lefóliázva 24 órára h?t?szekrénybe tesszük. Másnap a húskockákat szorosan egymás mellé, enyhén megolajozott hurkapálcákra f?zzük. Olajjal kikent tepsibe rakjuk, a maradék olajjal meglocsoljuk, majd el?melegített süt?ben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses süt?ben 165 °C) kb. 25 perc alatt szép pirosra sütjük (félid?ben megfordítjuk, lecsöpög? zsírjával megkenjük). Fóliában sült burgonyával és friss salátafélékkel kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra + pácolás.
Egy adag: 463 kcal / 1936 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY