Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 236 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hamis rántott csirke

Hozzávalók

4 csirkecomb, só
1 zacskó f?szeres burgonya- vagy kukoricaszirom
3 ev?kanál finomliszt
2 tojás
2 ev?kanál zsemlemorzsa

      A csirkecombok b?rét lehúzzuk, húsukat besózzuk, és 10-15 percig állni hagyjuk. Közben a f?szeres burgonyaszirmot a zacskón sodrófát görgetve összetörjük. A csirkecombról a nedvességet papírtörülköz?vel leitatjuk és el?ször lisztbe, majd simára vert tojásba, végül zsemlemorzsával kevert burgonyasziromba forgatjuk. A csirkecombokat egy nagy t?zálló tálba fektetjük úgy, hogy csontjuk a tál közepe felé nézzen, a vastagabb húsos részek a tál szélén ugyanis jobban puhulnak. A tálat a készülékbe állítjuk, és 750 wattal 10 percig sütjük. Ezután a combokat megfordítjuk, és változatlanul 750 wattal még 5 percig sütjük. Ekkor a húst megszurkáljuk, s ha még nem elég puha, 2-3 percre visszatesszük a készülékbe, végül 5 percig állni hagyjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 333 kcal / 1392 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY