Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1568 1 2 ... 1633  Utolsó


Csipkebogyóbor

Hozzávalók

      A leszedett szép, érett csipkebogyót megtisztítjuk, ami abból áll, hogy minden szem kis fekete részét éles késsel levágjuk. Utána két-háromszor váltott langyos, illetve meleg vízben megmossuk, sz?r?kanállal edénybe szedjük. Egy fert?tlenített, 5 literes bef?ttes üvegbe fél kiló csipkebogyót szórunk, és kb. 3 liter langyos vízzel felöntjük, amiben el?z?leg 50 deka cukrot felolvasztottunk. Akkor jó, ha a lé kb. 2 ujjnyival az üveg nyaka alatt van. Kistányérral letakarjuk, és 2 hónapig jó szobah?mérsékleten, kb. 22 °C-on tartjuk, - legalább ennyi id? kell hozzá, hogy kiforrjon. Pár naponként felkavarjuk. Utána lesz?rjük, üvegekbe töltjük. Ha egy kis ?sepr?? marad benne, óvatosan átöntjük egy másik üvegbe az alján hagyva az üledéket. Száraz, h?vös helyen évekig is eláll.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY