Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 227 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Fokhagymás, citromos csirke

Hozzávalók

6 dkg olvasztott vaj
1,5 dl citromlé (vagy 3 db citrom leve)
fél mokkáskanál szárított szurokf?

?rölt bors
2-3 gerezd fokhagyma
2 ev?kanál olaj
2 csirkecomb
1 csirkemell, félbevágva, kicsontozva

      A vajat a citromlével, a szurokf?vel, sóval, borssal és az áttört fokhagymával összekeverjük. Egy tepsit az olajjal kikenünk, majd a csirkedarabokat b?rös felükkel, lefelé belefektetjük. A f?szeres vajjal megkenjük, alacsony h?mérsékleten 25 percen keresztül grillezzük, közben a mártással kenegetjük. Utána a húsokat megfordítjuk, továbbra is kenegetve 20 percen át sütjük. Finomra vágott petrezselyemmel megszórva, citromszelettel díszítve, párolt rizzsel tálalhatjuk.


Elkészítési id?: 60 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY