Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 466 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Fokhagymás pácolt bárány

Hozzávalók

1 kg ujjnyi vastagra szeletelt báránygerinc, tarja, de lehet egy-egy nagyobb - kb. 25 dekás - szegy- vagy oldalasdarab is
a páchoz:
3 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor
2 ev?kanál olaj
1 nagy csokor friss vagy
1 kiskanál szárított zöldf?szer (bazsalikom, tárkony, kakukkf? stb., akár vegyesen is)
1 csapott kiskanál ?rölt bors

      A páchoz a megtisztított fokhagymát finomra vágjuk, a borral, az olajjal, a fölaprított zöldf?szerrel meg a borssal összekeverjük. Alaposan a húsba dörzsöljük, és letakarva szobah?mérsékleten 3-4 órán át érleljük. Grillrácson közepesen izzó parázs fölött sütjük, a vastagabb részeket oldalanként kb. 8-8 percig, míg a gerincet 3-3 percig.


Elkészítési id?: 35 perc + érlelés.
Egy adag: 365 kcal / 1526 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY