Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1468 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Virslis karfiolsaláta

Hozzávalók

50 dkg karfiol (fagyasztott is lehet)

4 ev?kanál citromlé
4 virsli
1 közepes lilahagyma
1 csokor metél?hagyma
1 ev?kanál csíp?s mustár
fél mokkáskanál ?rölt bors
4 ev?kanál olaj

      A virslis karfiolsalátához a rózsáira bontott zöldséget enyhén sós, a fele citromlével ízesített vízben puhára f?zzük, utána lesz?rjük, és h?lni hagyjuk. A virslit karikákra vágjuk. A lilahagymát megtisztítjuk és közepes kockákra, a metél?hagymát finomra aprítjuk. A maradék citromlevet a mustárral meg a borssal összekeverjük, az olajat cseppenként beledolgozzuk. Végül a karfiolt, a virslit és a hagymát beleforgatjuk, a metél?hagymával f?szerezzük.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 290 kcal / 1213 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY