Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 902 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Nagy falat

Hozzávalók

1 kisebb f?tt burgonya
fél cs? piros húsú paprika
2 tojás
csipetnyi só
2 ev?kanál olaj
4 szelet kenyér
2 dkg vaj
néhány salátalevél

      A f?tt burgonyát hámozás után apró kockákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, vékonyabb csíkokra metéljük. A tojásokat felverjük, megsózzuk. Teflonserpeny?be 1 ev?kanál olajat töltünk, megforrósítjuk. A burgonyát beleszórjuk, nagy lángon kissé megsütjük. Ezután addig hagyjuk a t?zön, amíg megkocsonyásodik. Egy fed? segítségével megfordítjuk - ha kell, némi olajat öntünk alá - és a másik oldalát is megpirítjuk, majd a tojást ráöntjük. Félbevágjuk, és 2-2 megvajazott kenyérszelet közé csúsztatjuk úgy, hogy salátalevéllel meg a paprikával megrakjuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 809 kcal / 3382 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY