Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1600 1 2 ... 1633  Utolsó


Ananászos sárgadinnyedzsem

Hozzávalók

1,2 kg sárgadinnye
80 dkg friss ananász
3 nagy citrom
1,5 kg bef?z?cukor

      A sárgadinnyét meghámozzuk, magjait kikaparjuk. Húsát kockákra vágjuk, ahogyan a megtisztított ananászt is. Ha lehet, végig egy tál fölött dolgozzunk, ami a gyümölcs levét felfogja, nehogy veszend?be menjen. Az egészet lábasba töltjük, a citromok kifacsart levével ízesítjük, és 15 percig f?zzük. Ekkor kerül bele a bef?z?cukor, amivel az el?írás szerinti ideig f?zzük, majd üvegekbe töltve, jól lekötözve a helyére állítjuk. Ha kristálycukorral készül, kb. 40 percig kell kis lángon, kevergetve f?zni. Ilyenkor szárazg?zben hagyjuk kih?lni. Ez a mennyiség 4, kb. 0,5 literes üveghez elegend?.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY