Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 625 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Kapros uborkaleves

Hozzávalók

1 közepes kígyóuborka
4 gerezd fokhagyma
6-8 dkg finomra darált dió
1 csokor finomra vágott kapor
5 dl joghurt
5 dl jéghideg víz

      Az uborkát meghámozzuk, majd finomra reszeljük. A présen átnyomott fokhagymával simára turmixoljuk. Ezután a diót és a kaprot is belekeverjük. Lefedjük és néhány órára a h?t?szekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor a joghurttal és a vízzel hígítjuk.


Elkészítési id?: 15 perc + h?tés.

Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY