Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1613 1 2 ... 1633  Utolsó


Málnadzsem

Hozzávalók

1 kg málna
1 kg bef?z?cukor
1 dl víz

      A málnát gondosan megmossuk, és jól lecsöpögtetjük. A bef?z?cukorral és a vízzel nagy lángon kb. 4-8 percig (a zselépróbáig) f?zzük. Forrón töltsük üvegekbe és több órán át hagyjuk h?lni, miel?tt az üvegeket lezárnánk.


Jótanács: Tipp: még finomabb lesz a dzsem, ha a f?zés legvégén, ízlés szerint egy vaníliarudat és egy kis reszelt citromhéjat is adunk hozzá..
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése

Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY