Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1584 1 2 ... 1633  Utolsó


Rostos ?szibaracké

Hozzávalók

      Az érett ?szibarackot megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk és turmixoljuk. Megmérjük és minden fél liter péphez 1 liter vizet, 20-30 deka cukrot, késhegynyi citromsavat és csipetnyi tartósítószert keverünk. Felforraljuk, majd forrón üvegekbe töltjük, lekötjük, és szárazg?zben hagyjuk kih?lni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY