Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1433 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Rokfortos kukoricasaláta

Hozzávalók

1 kisebb kígyóuborka
3-4 dundi újhagyma
3 paradicsom
1 csomó retek
40 dkg fagyasztott morzsolt kukorica (lehet konzerv is)
fél csokor petrezselyem
1 ev?kanál tárkonyecet
1 csapott mokkáskanál só
fél mokkáskanál ?rölt bors
4 ev?kanál kukoricacsíra-olaj
15 dkg márványsajt

      A zöldségeket megtisztítjuk, a kígyóuborkát, az újhagymát, a paradicsomot és a retket vékony karikákra vágjuk. A fölengedett kukoricát lecsöpögtetjük, és az el?z?ekkel együtt tálba szórjuk. A fölaprított petrezselymet a tárkonyecettel, a sóval, a borssal meg az olajjal összekeverjük, a zöldségekre öntjük, óvatos mozdulatokkal átforgatjuk. Tetejére márványsajtot morzsolunk.


Elkészítési id?: 20-25 perc.
Egy adag: 410 kcal / 1714 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY