Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1362 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Babos paradicsomsaláta

Hozzávalók

25 dkg frissen fejtett bab (esetleg fagyasztott)
1 kiskanál só
1-2 babérlevél
50 dkg paradicsom
5 ev?kanál kukoricacsíra-olaj
2 ev?kanál 10%-os csemege ételecet
2 ev?kanál mustár
2 ev?kanál ketchup
fél csokor petrezselyem
fél csokor metél?hagyma
fél mokkáskanál ?rölt bors
1 gerezd fokhagyma

      A fejtett babot enyhén sós, babérlevéllel f?szerezett vízben puhára f?zzük, és levében h?lni hagyjuk. A paradicsomok szárát kimetsszük, a szemeket kis kockákra vágjuk. Az olajhoz keverjük az ecetet, a mustárt meg a ketchupot, majd a fölaprított petrezselyemmel és metél?hagymával f?szerezzük. Megborsozzuk, a présen áttört fokhagymával ízesítjük, ha kell, utánasózzuk, és a bab f?z?levéb?l 3-4 ev?kanálnyit beleöntünk, így megfelel? s?r?ség? lesz. Végül a lecsöpögtetett, esetleg hideg vízzel leöblített babot meg a paradicsomot beleforgatjuk.


Elkészítési id?: 20-25 perc + a bab f?zése.
Egy adag: 336 kcal / 1405 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY