Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 561 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Bazsalikomos paradicsomleves

Hozzávalók

2 fej apró vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ev?kanál olaj
2 közepes burgonya
8 szem paradicsom
1 csapott ev?kanál ételízesít? por
1 ev?kanálnyi friss vagy 1 mokkáskanál szárított bazsalikom
só, bors

      A megtisztított vöröshagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk vagy présen áttörjük, majd az olajon mindkett?t kevergetve megfuttatjuk. A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk és a hagymás olajban megforgatjuk. A paradicsom héját lehúzzuk (ehhez, ha kell, le is forrázzuk), a szemeket földaraboljuk, és a burgonyához adjuk. Kb. 6 deci vízzel fölöntjük, fölforraljuk. Az ételízesít? porral meg a bazsalikommal f?szerezzük és kis lángon puhára f?zzük, majd a t?zr?l lehúzzuk. Amikor kih?lt, turmixoljuk, átsz?rjük és megsózzuk, megborsozzuk. Hidegen, melegen egyaránt finom.


Elkészítési id?: 35 perc + h?tés.
Egy adag: 152 kcal / 636 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY