Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 523 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Majonézes töltött paprika

Hozzávalók

8 húsos zöldpaprika
25 dkg sült hús (lehet maradék is)
2 f?tt tojás
1 nagyobb ecetes uborka

2 dl tejföl
1 nagy tubus kész majonéz

      A paprikát megmossuk, majd süt?ben megsütjük. Utána néhány pillanatra hideg vízbe mártjuk, lecsöpögtetjük, küls? hártyáját lehúzzuk, végül kicsumázzuk. A húst a f?tt tojásokkal meg az uborkával együtt apróra vágjuk, kissé megsózzuk és épp csak annyi tejföllel meg majonézzel keverjük össze, hogy ne legyen száraz. Utána a paprikákba töltjük, melyeket tálon egymás mellé fektetünk, és a maradék tejföl és majonéz keverékével leöntünk. Puha kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 540 kcal / 2258 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY