Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1626 1 2 ... 1633  Utolsó


Sárgabarackdzsem

Hozzávalók

1,5 kg sárgabarack
1 tasak bef?z?cukor
5 g citromsav

      A jól megmosott sárgabarackot, miután héját lehúztuk, kimagozzuk, és apróra vágjuk. A bef?z?cukrot és a citromsavat beleszórjuk és állandóan kevergetve forrásig melegítjük, majd még 1 percig er?sen forraljuk. Ha a gyümölcsöt nagyobb darabokra vágtuk, akkor a f?zési id? 3 perc. Az el?bbiekhez hasonlóan fert?tlenített üvegekbe töltjük és 15 percre fejtet?re állítjuk. Ehhez a klasszikus dzsemhez igazán nem kell ajánlólevél, bárki szívesen látja az asztalán.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY