Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1620 1 2 ... 1633  Utolsó


Pezsg?s eperdzsem

Hozzávalók

1 kg eper
2 dl vörös pezsg?
1 tasak zseléfix 2+1
5 g citromsav
50 dkg cukor

      Az epret megmossuk, lecsumázzuk, és apróra vágjuk. A pezsg?vel, a citromsavval és a 2 kanálnyi cukorral elkevert zseléfix 2+1-gyel összedolgozzuk. Állandóan kevergetve felforraljuk, majd a maradék cukrot is beleöntjük és tovább kevergetve még 1 percig f?zzük. Fert?tlenített üvegekbe töltjük, lezárjuk, fejtet?re állítjuk és 5 percig így hagyjuk. Ez a pikáns dzsem különleges ízesít?je lehet tortáknak és süteményeknek, de pecsenyék kísér?jeként is jó szolgálatot tehet.


Elkészítési id?: 1 óra.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY