Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1617 1 2 ... 1633  Utolsó


Meggyes ribiszkelekvár

Hozzávalók

70-70 dkg meggy és ribiszke
1 kg bef?z?cukor

      A gyümölcsöket alaposan megmossuk, a meggyet kimagozzuk és összevágjuk, a ribiszkét egy villa segítségével leszemezzük, majd nagy lábasban óvatosan a bef?z? cukorral összekeverjük. Lassan, kavargatva felforraljuk és így f?zzük 3 percig. A t?zr?l lehúzva további 1 percig kevergetjük, majd csavaros üvegekbe töltjük. Lezárás után az üvegeket fejtet?re állítjuk és így hagyjuk 15 percig. Nem kell szárazg?zbe tenni. Ha kih?lt és felcímkéztük, mehet a kamrába! Meggy helyett azonos mennyiség? eperrel, málnával is készíthetjük.


Elkészítési id?: 1 óra 30 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY